Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tällä hetkellä meillä on vapaita tiloja tarjota:

 

 

KUOPIOSSAKauppakatu 25-27, upea entinen Suomen Pankin talo!

 

Upealla paikalla aivan ydinkeskustassa, Snellmaninpuiston laidalla sijaitsevassa historiallisessa kivitalossa vapaana iso toimistohuoneisto. Alakerrassa toimii yksi Kuopion parhaimmista ravintoloista, Isä Camillo, joka tarjoaa myös herkullisia lounaita, joten lounaalle ei ole pitkä matka. Tästä talosta on vapaita huoneistoja harvoin tarjolla!

2. kerroksessa on 295 m2 huoneisto, josta on suurin osa ollut aikoinaan pankinjohtajan asuntona. Huoneistossa on korkeat huoneet ja leveät ikkunapenkit. Huoneisto on myös remontoitu tyylikkäästi ja siellä on mm. kalanruotoparketti. Huoneistossa on seitsemän työhuonetta, lisäksi yksi neuvotteluhuone sekä yksi avoin työtila, keittiö sekä kaksi wc:tä. Vuokra 5.900 e/kk + alv 24%, lisäksi vesi ja sähkö.

Huoneisto on myös mahdollista jakaa kahteen osaan, n. 80 m2/215 m2.

 

 Lisätietoja: Sini Kauhanen 040 501 2550 tai sini.kauhanen(at)kallax.fi

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. krs pohjakuva                                                                                                            

 

Kuvia 2. kerroksen huoneistosta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUOPIOSSA, Hakalahdentie 17

 

Hakalahdentiellä on kahdet eri tilat tarjolla vuokralle:

 

- Katutasossa eri tarkoituksiin sopivat tilat Kallaveden rannalla Kelloniemessä. Tilat voivat olla niin toimisto-, varasto- tai tuotantotilana. Huoneistossa on neljä erillistä huonetta sekä yksi isompi tila sekä saunatilat, 353 m2. Heti vapaa.

 

- 2. kerroksessa toimistotilaa 216 m2, useampia erillisiä huoneita jaosasta järvimaisemat. Heti vapaa.

 

Pihassa on parkkipaikkoja. Huoneistot voidaan myös yhdistää.

Lisätietoja Taisto Kuusela, 040 552 8521.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. krs pohjakuva

2. krs pohjakuva2. krs pohjakuva

 Keittiö 1.krsKeittiö 1.krs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. krs pohjakuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAPINLAHDELLA, Linnansalmentie 12-14

 

Loistavalla paikalla vapautuu nyt 188,5 m2 liiketila, joka on aiemmin toiminut kirjakauppana. Tilat sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen, liikehuoneistoksi, toimistoksi, tuotanto- ja varastotiloiksi tai vaikkapa kuntosaliksi. Huoneistoon on myös lastauslaituri. Tiloja voidaan muokata remontilla tai niitä voidaan jakaa pienempiin osiin. Huoneisto vapautuu 1.9.2023, jonka jälkeen sitä voidaan alkaa remontoida. Vuokra 1600 €/kk + ALV 24% sekä vesi ja sähkö.

Toisessa huoneistossa on vielä vapaana yksi 13 m2 huone, joka soveltuu eri käyttötarkoitukseen, esim. kauneuden- tai terveydenhoitoalalle, hierojalle tai toimistoksi. Aiemmin huoneistossa on ollut lounaskahvila ja sitä ennen apteekki, mutta 2016 tilat remontoitiin viiteen pienempään osaan. Tällä hetkellä tiloissa toimii mm. kampaamo ja hieroja. Tiloissa on yhteinen sisäänkäynti sekä wc- ja sosiaalitilat kaikkien vuokralaisten kesken, mutta kaikille on lukittavat omat tilat huoneiston sisällä. Alla olevassa pohjapiirustuksessa huone 5 ovat vapaana ja siinä on vesipiste. Vuokra 195 €/kk + ALV 24%, lisäksi vesi ja sähkö (60-75 €/kk + ALV 24%).

 

Pihassa on runsaasti parkkipaikkoja. Samassa kiinteistössä toimii R-kioski, Silmäasema, kampaamo ja hieroja sekä vieressä myös Alko ja K-market.

 

Lisätietoja: Sini Kauhanen 040 501 2550 tai sini.kauhanen(at)kallax.fi