Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tällä hetkellä meillä on vapaita tiloja tarjota:

 

 

 KUOPIOSSA, Hakalahdentie 17

 

Katutasossa eri tarkoituksiin sopivat tilat Kallaveden rannalla Kelloniemessä. Tilat voivat olla niin toimistotilana kuin tuotantotilana. Huoneistossa on neljä erillistä huonetta sekä yksi isompi tila sekä saunatilat, neliöitä 353. Pihassa on parkkipaikkoja. Vuokra 2.700 €/kk, vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa. Heti vapaa.

Lisätietoja Taisto Kuusela, 040 552 8521.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAPINLAHDELLA, Linnansalmentie 12-14

 

Loistavalla paikalla kolme vapaana olevaa huonetta, jotka soveltuvat eri käyttötarkoitukseen, esim. kauneuden- tai terveydenhoitoalalle, hierojalle tai toimistoksi. Aiemmin huoneistossa on ollut lounaskahvila ja sitä ennen apteekki, mutta 2016 tilat remontoitiin viiteen pienempään osaan. Tällä hetkellä tiloissa toimii kampaamo ja hieroja. Tiloissa on yhteinen sisäänkäynti sekä wc- ja sosiaalitilat kaikkien vuokralaisten kesken, mutta kaikille on lukittavat omat tilat huoneiston sisällä. Alla olevassa pohjapiirustuksessa huoneet 3, 4 ja 5 ovat vapaana. Huoneet 3 ja 4 voi mahdollisesti yhdistää. Huoneissa 4 ja 5 on vesipisteet. Vuokrapyyntö 15 €/m2 + ALV 24%, lisäksi vesi ja sähkö (60-75 €/kk + ALV 24%).

 

Pihassa on runsaasti parkkipaikkoja. Samassa kiinteistössä toimii R-kioski, Silmäasema, Lapinlahden kirjakauppa ja vieressä myös Alko ja K-market.

 

Lisätietoja: Sini Kauhanen 040 501 2550 tai sini.kauhanen(at)kallax.fi