Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tällä hetkellä meillä on vapaita tiloja tarjota:

 

 

KUOPIOSSAKauppakatu 25-27, upea entinen Suomen Pankin talo!

 

Upealla paikalla aivan ydinkeskustassa, Snellmaninpuiston laidalla sijaitsevassa historiallisessa kivitalossa on nyt vapaana kaksi eri toimistohuoneistoa. Huoneistoissa tehdään tällä hetkellä käyttövesiremonttia ja molemmat valmistuvat kesäkuun aikana, joten muuttamaan pääsee 2. kerroksen huoneistoon heinäkuussa, 3. kerroksen huoneistoon jo kesäkuun aikana. Alakerrassa toimii yksi Kuopion parhaimmista ravintoloista, Isä Camillo, joka tarjoaa myös herkullisia lounaita, joten lounaalle ei ole pitkä matka. Tästä talosta on vapaita huoneistoja harvoin tarjolla!

 2. kerroksessa on 295 m2 huoneisto, josta on suurin osa ollut aikoinaan pankinjohtajan asuntona. Huoneistossa on korkeat huoneet ja leveät ikkunapenkit. Huoneisto on myös remontoitu tyylikkäästi ja siellä on mm. kalanruotoparketti. Huoneistossa on seitsemän työhuonetta, lisäksi yksi neuvotteluhuone sekä yksi avoin työtila, keittiö sekä kaksi wc:tä. Vuokra 5.900 e/kk + alv 24%, lisäksi vesi ja sähkö.

 3. kerroksessa on 110 m2 huoneisto, jossa on neljä työhuonetta, joista yksi voi toimia myös neuvotteluhuoneena, kahvio sekä wc. Vuokra 2.300 e/kk + alv 24%, lisäksi vesi ja sähkö. Kuvia tulee myöhemmin, kunhan remontti etenee.

 

                                                                                                                                            Lisätietoja: Sini Kauhanen 040 501 2550 tai sini.kauhanen(at)kallax.fi

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. krs pohjakuva                                                                                                                3.krs pohjakuva, keltaisella rajattu huoneisto

 

Kuvia 2. krs huoneistosta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUOPIOSSA, Hakalahdentie 17

 

Hakalahdentiellä on kahdet eri tilat tarjolla vuokralle:

 

- Katutasossa eri tarkoituksiin sopivat tilat Kallaveden rannalla Kelloniemessä. Tilat voivat olla niin toimisto-, varasto- tai tuotantotilana. Huoneistossa on neljä erillistä huonetta sekä yksi isompi tila sekä saunatilat, 353 m2. Heti vapaa.

 

- 2. kerroksessa toimistotilaa 216 m2, useampia erillisiä huoneita ja osasta järvimaisemat. Heti vapaa.

 

Pihassa on parkkipaikkoja. Huoneistot voidaan myös yhdistää.

Lisätietoja Taisto Kuusela, 040 552 8521.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. krs pohjakuva

2. krs pohjakuva2. krs pohjakuva

 Keittiö 1.krsKeittiö 1.krs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. krs pohjakuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAPINLAHDELLA, Linnansalmentie 12-14

 

Loistavalla paikalla kolme vapaana olevaa huonetta, jotka soveltuvat eri käyttötarkoitukseen, esim. kauneuden- tai terveydenhoitoalalle, hierojalle tai toimistoksi. Aiemmin huoneistossa on ollut lounaskahvila ja sitä ennen apteekki, mutta 2016 tilat remontoitiin viiteen pienempään osaan. Tällä hetkellä tiloissa toimii mm. kampaamo ja hieroja. Tiloissa on yhteinen sisäänkäynti sekä wc- ja sosiaalitilat kaikkien vuokralaisten kesken, mutta kaikille on lukittavat omat tilat huoneiston sisällä. Alla olevassa pohjapiirustuksessa huoneet 4 ja 5 ovat vapaana ja niissä molemmissa on vesipisteet. Vuokrapyyntö 15 €/m2 + ALV 24%, lisäksi vesi ja sähkö (60-75 €/kk + ALV 24%).

 

Pihassa on runsaasti parkkipaikkoja. Samassa kiinteistössä toimii R-kioski, Silmäasema, Lapinlahden kirjakauppa ja vieressä myös Alko ja K-market.

 

Lisätietoja: Sini Kauhanen 040 501 2550 tai sini.kauhanen(at)kallax.fi